Spring naar de tekst


Voor groepen

 

Groepsarrangementen

kookworkshopAbrona bij Johannes biedt ook voor grotere gezelschappen volop mogelijkheden. Wij hebben verschillende horeca-arrangementen, vergaderfaciliteiten tot 10 personen, mogelijkheden voor creatieve workshops en voor familie- en/of kinderfeestjes. Wij beschikken over een grote binnentuin die zeer geschikt is als terras, maar ook voor andere buitenactiviteiten. Met het aanbieden van deze activiteiten wil Abrona de integratie tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking bevorderen. Door uw activiteit op een locatie van Abrona te organiseren, kunt u uw familie- of bedrijfsuitje een bijzonder tintje geven. Maatschappelijke betrokkenheid wordt zo een feit! Informeer gerust eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

 

terras1Workshops

 

Wij organiseren  (creatieve) workshops voor verschillende doelgroepen, zoals culinaire workshops, knutselen voor kinderen  Heeft u zelf een leuk idee? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee over uitvoering en organisatie.

 

 

Voorbeeldworkshop tapas maken.
Onder leiding van een kok gaan we met  in groepjes aan de slag in de keuken

er worden diverse verschillende soorten tapas gemaakt..  Ook aan het dekken van de tafel wordt veel aandacht geschonken. Uiteindelijk gaat u met elkaar aan tafel om te genieten van uw zelfgemaakte diner aan een sfeervol gedekte tafel!

 

Vergaderen
Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in hartje Zeist? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt met maximaal 10 personen vergaderen. Dit kunt u natuurlijk combineren met één van onze horeca-arrangementen.

 

Een greep uitonze horeca-arrangementen

 

 

 
 
  • Luncharrangement: ontspannen genieten van een gevarieerde lunch
  • High Tea met diverse ovenverse producten,rechtstreeks uit de eigen bakkerij van Abrona
  • Catering: broodjes, salades en fruit bij u bezorgd

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden: T 088 201 77 10 of
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..