Spring naar de tekst

Kunst

zonnebloemOok voor bedrijven hebben wij heel wat te bieden. Zo kunt u uw kantoor verfraaien met kunstwerken van cliënten van Abrona uit de kunstuitleen. Er is een speciaal kunstuitleen-abonnement voor bedrijven. Onze medewerkers informeren u graag over een passende keuze voor uw bedrijf. U kunt de kunstwerken desgewenst ook kopen. Kom gerust eens langs om de kunst van mensen met een verstandelijke beperking bij ons te komen bekijken.


Lunch

In het lunchcafé verzorgen wij ook zakenlunches en recepties, eventueel in combinatie met vergaderaccommodatie tot 10 personen. Bij mooi weer kan ook onze grote binnentuin gebruikt worden.

 

Cadeau
Maar ook voor originele kerstpakketten en bijzondere relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Op deze manier werkt u mee aan de integratie van mensen met een verstandelijke beperking en wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen een feit.

Groepsactiviteiten

Wij bieden ook voor grote gezelschappen volop mogelijkheden. Er zijn verschillende horeca-arrangementen, vergaderfaciliteiten tot 10 personen, mogelijkheden voor creatieve workshops en voor familie- en/of kinderfeestjes. Wij beschikken over een grote binnentuin die zeer geschikt is als terras, maar ook voor andere buitenactiviteiten. Klik hier voor meer informatie.


Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak. Ons telefoonnummer is T 088 201 77 10.